Dragi mladenci,

Vjerojatno sjedite ispred svojeg računala i razmišljate kako izabrati pravog fotografa za svoje vjenčanje. Fotografije su jedna od najvažnijih stvari vezanih uz taj dan jer one ostaju nakon što se najdraže osobe raziđu i sve se pospremi u kutije. Upravo su fotografije ono što čuva uspomenu na vaš poseban dan, one su podsjetnik prijateljima, obitelji i generacijama koje dolaze. Stoga je vrlo važno izabrati pravog fotografa koji će vam se taj dan u potpunosti posvetiti. Dopustite da vam pomognemo u toj odluci.

Iskreno se radujemo što ste nas pronašli. Za nas to znači da razumijete razliku između profesionalnih fotografija i simpatičnih fotkica koje će napraviti vaši gosti sebi za uspomenu.

Mi smo mladi tim s istinskom strasti prema fotografiji. Dennis je studirao fotografiju na Fotografskoj akademiji u Amsterdamu i ima više od deset godina iskustva u uličnoj fotografiji, portretima, dokumentarnoj fotografiji i obradi fotografija. 2013.godine je pobijedio u foto izazovu časopisa Metro u kategoriji “ukus” i njegova je fotografija objavljena u časopisu koji se izdaje u svim svjetskim metropolama.

Budući da je dosad dokumentirao tek nekoliko vjenčanja u početku svoje fotografske karijere, imate priliku iskoristiti nisku, promotivnu cijenu usluge, uz istovremenu vrhunsku predanost i znanje koje je dobio usavršavanjem na drugim područjima fotografije.

Drugu polovicu tima čini Ivna koja je nakon početne suradnje u fotoprodukciji započela svjesno proširivati svoje znanje u umjetnosti vizualne priče. Danas aktivno razvija svoje fotografsko teorijsko znanje i osjećaj za prepoznavanje zanimljivih kompozicija, interakcija i osjećaja. Njezina urođena sposobnost kreiranja intimne atmosfere s ljudima odražava se kroz njezine fotografije. Ona i Dennis zajedno stvaraju u harmoniji, tako da vaš dan protječe ugodno i neopterećeno!

Ako tražite fotografa za posebne trenutke, zaruke ili vjenčanje u okolici Osijeka, slobodno nas kontaktirajte. Nudimo vam visokokvalitetne i jedinstvene fotografije, s posebnim osjećajem za suptilne detalje. Fotografiramo s posebnom fotografskom opremom u takozvanom “RAW” formatu i na taj način stvaramo digitalne negative koji pružaju mogućnost specifične daljnje obrade.

Imate mogućnost izabrati između sljedećih opcija (paketa) po promotivnim cijenama i popustom za prva tri klijenta. Osim ovih opcija, otvoreni smo i za upite o drugačijim kreativnim idejama i posebnim željama.

1. Naš osnovni paket po cijeni od 500 eura (25% pologa) uključuje:
- 4 sata fotografiranja od strane fotografa i asistenta. Ovaj paket uključuje vašu ceremoniju vjenčanja, večeru i seriju obiteljskih (grupnih) portreta.
- pažljivi odabir stotinjak fotografija koje se naknadno obrađuju u posebnom programu i retuširaju po potrebi.
- sve fotografije dostavljene putem zaštićenog online linka u visokoj rezoluciji u JPEG formatu unutar 14 dana od dana vašeg vjenčanja. Svjesni smo da to od vas zahtijeva određeno strpljenje, međutim odabir i obrada fotografija traju najmanje 10 do 15 sati da bi vaše fotografije udovoljile našim visokim kriterijima kvalitete.
2. Naš posebni paket po cijeni od 800 eura (25% pologa) uključuje:
- 7 sati fotografiranja od strane fotografa i asistenta. Ovaj paket uključuje vaše završne pripreme, ceremoniju vjenčanja, večeru, zabavu i seriju obiteljskih (grupnih) portreta. Ukoliko želite, možemo napraviti i dodatno snimanje na posebnoj lokaciji po vašem izboru.
- pažljivi odabir između 150 i 200 fotografija koje se naknadno obrađuju u posebnom programu i retuširaju po potrebi.
- sve fotografije dostavljene u visokoj rezoluciji u JPEG formatu putem zaštićenog online linka i na memorijskoj kartici unutar najviše 21 dan od dana vašeg vjenčanja.
3. Dodatne usluge:
- dodatno vam možemo ponuditi posebni vjenčani album s fotografijama po vašem izboru po cijeni od 200 eura.
- moguće je dogovoriti i dodatne sate fotografiranja po cijeni od 70 eura po satu.

Molimo da uzmete u obzir da cijena uključuje putne troškove do udaljenosti od najviše 10 kilometara od Osijeka. Za udaljenosti dalje od toga naplaćujemo dodatnih 2 kn po kilometru.

Naša namjera je da budemo potpuno prisutni na danu vašeg vjenčanja i istovremeno ostanemo nenametljivi. Željeli bismo uhvatiti živahne, energične i umjetničke fotografije koje će biti jedinstvene kao i dan proslave početka vašeg novog života!

Rado ćemo se sastati s vama da osobno čujemo vaše želje i program vašeg vjenčanja. Slobodno ugovorite termin bez ikakve obaveze!

Za daljnji uvid u naš rad posjetite:

www.facebook.com/whentostoptime